€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Bombă în showbiz. Valentina Pelinel, însărcinată cu Cristi Borcea?

Ştire online publicată Marţi, 23 Decembrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Bomba mediatică de final de an o are protagonistă pe Valentina Pelinel. În cercurile mondene bucureștene se discută din ce în ce mai aprins că blonda l-ar face din nou tată pe Borcea, a cărui presupusă amantă este, scrie libertatea.ro.

Fostul manechin s-ar fi confesat unei prietene că Moș Crăciun i-a adus două dungi pe testul de sarcină. Se bârfește că, de când ar fi aflat, merge mai rar la evenimente mondene, pentru că grețurile și stările de rău ar putea să o dea în vileag, și mai des la o clinică de ginecologie. Bomba însă abia acum vine... Zvonul care s-a perpetuat rapid în cercurile înalte ale Capitalei se referă la paternitatea copilului, care ar fi pusă pe seama lui Cristi Borcea.


Valentina neagă sarcina


Asta, în condițiile în care relația cu fostul soț a înghețat încă din primăvară, iar Valentina s-a declarat singură toată vara. Chiar și când a fost surprinsă de paparazzi la poarta pușcăriei în care este închis bunul ei prieten Cristian Borcea, cel acuzat neoficial de divorțul dintre manechin și politicianul Boureanu, Valentina a ales să păstreze tăcerea și a refuzat să comenteze această relație.

Sursa: www.libertatea.roDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8428 secunde