€ 4.7627
£ 5.4233
$ 4.2726

Mai multe ştiri online:

Bombă în lumea mondenă! Ilinca Vandici este însărcinată

Ştire online publicată Marţi, 03 Ianuarie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Sfârșitul de an a venit cu o veste bombă de la prezentatoarea show-ului „Bravo, ai stil!” de la Kanal D.

Ilinca Vandici a făcut public ceea ce până acum știau doar apropiații ei. În 2017, vedeta va deveni pentru prima dată mămică alături de Andrei Neacșu, bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Ilinca Vandici a făcut anunțul pe pagina ei de Facebook.

„Există momente în viață când pământul ți se pare mult prea mic pentru fericirea pe care Dumnezeu ți-o dăruiește! Acesta este un astfel de moment! Cu mare bucurie în suflet am aflat că vom fi binecuvântați cu un îngeraș și profităm de această ocazie pentru a vă împărtăși aceste sentimente unice! Vă mulțumim pentru toată susținerea și pentru multitudinea de mesaje frumoase! Vă îmbrățișăm cu drag!”, a scris Ilinca la descrierea unei fotografii în care apare în brațele bărbatului cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Între timp, Ilinca Vandici se simte foarte bine în vacanță. Plecată în Republica Dominicană alături de iubitul ei, Vandici a postat pe Facebook câteva fotografii din locurile exotice.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formează un cuplu din această vară. Vedeta s-a mai iubit cu fotbaliștii Ciprian Marica și Cătălin Țîră. 

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6902 secunde