Bombă în lumea mondenă!

714
Bombă în lumea mondenă! - ashtonanddemi2-1320443355.jpg
Demi Moore nu a fost chiar ușă de biserică în relația cu Ashton Kutcher. Vedeta din "Ghost" și-ar fi înșelat soțul cu un actor. Iar scena de sex s-a consumat ca între niște ado-lescenți americani, pe banche-ta din spate a unei mașini.

Situația a fost cu atât mai complicată cu cât Ben Hollingsworth și Ashton erau prieteni. Dar acest lucru a fost uitat după o serată, iar actrița de 48 de ani și bărbatul mai tânăr cu două decenii și ceva au dat frâu liber pasiunii. Nu au mai avut răbdare nici măcar să ajungă într-o cameră de hotel: au făcut-o în automobil, potrivit unui martor.

A urmat o scurtă relație care l-a ajutat pe Ben în carieră. Se spune că Demi ar fi intervenit ca el să obțină roluri. Dar, cuprins de remușcări, cum se apropiase din ce în ce mai mult de Kutcher, actorul a decis să pună punct idilei.

Acest pas greșit ar putea fi o explicație pentru încăpățânarea vedetei de a nu divorța de soțul infidel. Se pare că echilibrul în cuplu a fost păstrat: amândoi au călcat strâmb. Doar că rămăsese între ei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Octombrie 2011
Stire din Monden : Cum faci ca preludiul să fie minunat
Vineri, 04 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Sex pe stradă, în plină zi
Pagina a fost generata in 0.881 secunde