Video BOMBĂ ÎN LUMEA MANELIȘTILOR! CÂNTĂREȚ CELEBRU, IMPLICAT ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM

34022
3
BOMBĂ ÎN LUMEA MANELIȘTILOR! CÂNTĂREȚ CELEBRU, IMPLICAT ÎNTR-UN DOSAR DE PROXENETISM - manelist2-1506427950.jpg
În această dimineață, DIICOT a efectuat un număr de 13 percheziții menite să destructureze un grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani și trafic de persoane, de pe raza județului Dâmbovița.


Printre cei vizați se regăsește și numele manelistului Dani Mocanu, suspect că ar face parte parte din această organizație de mai bine de șase ani.


În comunicat integral oferit de DIICOT reise faptul că "membrii grupării au determinat și înlesnit practicarea prostituției prin cazări în locuințe închiriate pe teritoriul Marii Britanii asigurând totodată mijloacele necesare promovării pe site-urile destinate serviciilor sexuale, prin practicarea prostituției".


Până în prezent, cu ocazia perchezițiilor domiciliare au fost indisponibilizate sumele de 39.850 de lei, 1.000 de euro, 5 autoturisme ,15 telefoane mobile, cartele SIM și mai multe înscrisuri și documente. De asemenea, autoritățile judiciare din Marea Britanie au efectuat 5 percheziții la 4 bordeluri clandestine și la o reședință, unde au fost identificate 6 tinere care practicau prostituția și 8 suspecți.


Comentează știrea

Nu conteaza
26 septembrie 2017
Stire de cacao publicat de un agramat si analfabet

Scrie corect macar ...

Gigi
26 septembrie 2017
In plm ...

Politistii trebuiau sa foloseasca armamentul din dotare , eventual si o mitraliera - doua ... Tragi in garoi zece-douazeci de incarcatoare , apoi intrebi politicos daca sunt dispusi sa se predea ! In caz ca nu , se pot folosi si niste aruncatoare de flacari , cateva sute de grenade ...

Dragnea
27 septembrie 2017
La pușcărie cu penalii

După fața care o are îți dai seama ce îi poate mintea , toți care ascultă această zdrăngăneală și maneliștii sunt de aceeași țeapă, ă nu se confunda maneaua cu muzica lăutărească

Articole din aceeași secțiune

Luni, 04 Septembrie 2017
Stire din Monden : DIVORȚUL ANULUI ÎN LUMEA FOTBALULUI
Pagina a fost generata in 2.6397 secunde