Bianca, fără verighetă - Victor, asaltat de domnișoare sexy

291
Bianca, fără verighetă - Victor, asaltat de domnișoare sexy - biancadragusanuvictorslavoperati-1393944685.jpg
Pe 5 februarie au depus actele la notar și au primit, conform legii, o lună de gândire, timp în care s-ar fi putut decide să mai acorde o șansă căsnicie lor. Iată că termenul final, fixat în jurul datei de 10 martie, se apropie cu pași repezi, iar Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt tot mai departe de o împăcare.


Dacă până acum o săptămână roșcata declara că "s-ar face și preș" numai ca Victor s-o ierte că l-a înșelat cu Adrian Cristea la Paris, iată că acum Bianca se dă bătută și bate în retragere.
Aceasta și-a scos verigheta, deși la începutul lunii spunea că nu va face asta prea curând, descurajată probabil și de atitudinea rece și fermă a lui Victor. În ultimul timp, acesta și-a recăpătat zâmbetul și șarmul, de care a uzat din plin joia trecută, la petrecerea OK! România, care a avut loc în clubul Loft din capitală.


Victor a fost asaltat de domnișoare sexy, pe care le-a luat în brațe pentru fotografii, a zâmbit continuu și s-a întreținut cu colegele de trust. Evident, tot fără verighetă, semn că nu vrea să-și mai amintească nimic de scurta lui căsnicie, de doar cinci luni, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 Februarie 2014
Stire din Monden : "O iubesc pe fata asta"
Pagina a fost generata in 4.5943 secunde