Bianca Drăgușanu, rochie de mireasă în valoare de 9000 de euro

487
1
Bianca Drăgușanu, rochie de mireasă în valoare de 9000 de euro - biancarochie-1379966880.jpg
Cel mai important accesoriu din noaptea nunții pentru o mireasă, rochia, pare să cântărească extrem de mult și pentru Bianca Drăgușanu. 

Roșcata și-a ales încă de acum o lună modelul după o vizită la un celebru atelier de astfel de creații, iar de atunci la ținuta ei, care este cusută manual și realizată din materiale prețioase, încă se mai lucrează. 

Surse din anturajul roșcatei au dezvăluit pentru Click! că partenera lui Victor Slav și-a ales repede modelul pe care să-l îmbrace în noaptea nunții, însă i-a adus modificări.

"Inițial a fost vorba de o rochie scurtă, al cărui preț ajungea la 4500 de euro, însă faptul că Bianca a vrut o ținută personalizată, lungă, le-a dat mult de lucru croitoreselor și i-a crescut automat și prețul. Rochia este lucrată manual și realizată din dantelă franțuzească. Materialul prețios din care este făcută și mâna de lucru, probabil că îi va dubla prețul. Cel mai probabil va costa peste 9000 de euro, sumă în care va fi inclus și voalul", au declarat surse apropiate Biancăi, scrie click.ro.

Comentează știrea

Mohammad Khalil Hasan
25 mai 2017
dragă

dragă Numele meu este Mohammad Khalil Hasan din Dubai, Emiratele Arabe Unite Am fost născut în Statele Unite ale Americii, Caut o persoana cinstita si de incredere de peste 30 de ani si de mai sus, vreau sa investesc 88 milioane de unitati Dolari de stat în hoteluri și clădiri, reparați, împrumut acordăm împrumut în rată scăzută E.T.C, dacă vă considerați eligibili și capabili să vă ocupați Această ofertă apoi contactați-mă cu următoarele informații: Numele complet Țara de reședință Vârsta Statutul civil Ocupația Numele Companiei (dacă Orice) Adresa firmei Adresa rezidențială Numărul de telefon Numărul de fax Detaliile investiției vă vor fi cunoscute dacă sunteți eligibile. Se va contacta numai persoana / persoanele eligibile. Cu sinceritate, Mohammad Khalil Hasan E-mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0955 secunde