Bianca Drăgușanu recunoaște: "Victor este afectat"

241
Bianca Drăgușanu recunoaște:
Bianca Drăgușanu a fost invitată la emisiunea Acces Direct de la Antena 1, prilej cu care a vorbit despre avortul făcut în urmă cu câteva săptămâni, precum și de relația ei cu Victor Slav. 

Fotomodelul a evitat să confirme sau să infirme dacă a avut avort, în schimb s-a limitat să spună că va acționa în judecată clinica la care a fost, precum și publicația care a împrăștiat zvonul.

"Adevărul va ieși la iveală. Nu zic nici da, nici nu. Clinica și publicația care au spus asta vor trebui să răspundă în fața legii. Eu nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect", a declarat Bianca.

Cât despre relația ei cu Victor Slav, Bianca a spus: "Victor este afectat, pentru că el n-a fost niciodată supus unei astfel de presiuni mediatice. Eu am crezut că, după ce ne căsătorim, o să uite lumea de noi și o să ne lase în pace și o să trăim fericiți până la adânci bătrâneți. Se pare că nu ne lasă și că deja se vorbește despre divorț. Au fost tensiuni între noi, nu e ușor să trecem peste tot ce se întâmplă", scrie ligasexy.gsp.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5873 secunde