Bianca Drăgușanu, la un pas de moarte! A ajuns de urgență la spital

307
Bianca Drăgușanu, la un pas de moarte! A ajuns de urgență la spital - cliima2011100800221-1428915886.jpg
Se pare că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg! Planurile de sărbători ale Biancăi Drăgușanu au fost date peste cap de o problemă de sănătate la care nimeni nu se aștepta.

Potrivit libertatea.ro, vedeta urma să își petreacă Paștele în familie, la Hunedoara, însă, din nefericire, i s-a făcut atât de rău încât nu se mai putea ține pe picoare. Din această cauză a ajuns de urgență la un spital din Capitală, unde medicii au descoperit că a făcut șoc anafilactic.


Potrivit unor surse apropiate, cauza care a dus la starea de rău a Biancăi a fost consumul unor produse raw-vegan. Apoi, i s-a umflat fața, se simțea din ce în ce mai rău, motiv pentru care a mers de urgență la spital.


În momentul în care a ajuns pe mâna medicilor avea tensiunea 6, iritații pe tot corpul și fața umflată! Face patru perfuzii pe zi, iar pentru ca starea ei să nu se agraveze ține și cu dinții cont de sfaturile medicilor. În momentul de față are un regim alimentar special, mâncând cartofi fierti, orez și paste integrale, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Monden : Din nou împreună
Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Monden : Escapadă amoroasă în Las Vegas
Pagina a fost generata in 1.7812 secunde