Bianca Drăgușanu, în vacanță cu Victor Slav. Cum a reacționat "Prințul" Cristea

320
2
Bianca Drăgușanu, în vacanță cu Victor Slav. Cum a reacționat
Adrian Cristea pare că a uitat-o definitiv pe Bianca, dar nu și-a încheiat socotelile cu fostul soț al roșcatei, Victor Slav. Fotbalistul a părut surprins când a aflat că fosta doamnă Slav este în vacanță în Turcia cu Băiatul de la meteo, însă nu s-a putut abține să nu facă comentarii acide la adresa prezentatorului tv.  


"Au plecat, s-au împăcat? Stai puțin, să sun, să fac rezervări pentru două bilete, București- Paris. Îi transmit băiatului care citește vremea că de data asta joacă singur și poate așa câștigă și el", a spus Adrian Cristea la Star Matinal, lăsând să se înțeleagă că a renunțat la roșcată. 


Fotbalistul care i-a stricat mariajul Biancăi cu Victor a subliniat că nu mai are de gând să se bage în relația celor doi. 


"I-am zis și ei că trebuie să se umilească, să se facă preș, că el este tot ceea ce-i trebuie. Când am vorbit la telefon cu ea acum o săptămână, i-am spus să se întoarcă la el ". a adăugat Adrian Cristea la Antena Stars, scrie click.ro.




Comentează știrea

hermes replica handbag
9 mai 2014
hermes replica handbag

best replica hermes evelyne bag Stiri Monden : Bianca Drăgușanu, în vacanță cu Victor Slav. Cum a reacționat "Prințul" Cristea | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes replica handbag http://www.margaritamike.com/cwibwm/brand.html

hermes birkin fake
10 mai 2014
hermes birkin fake

hermes scarf wiki Stiri Monden : Bianca Drăgușanu, în vacanță cu Victor Slav. Cum a reacționat "Prințul" Cristea | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes birkin fake http://moneslaw.com/brand.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8453 secunde