Bianca Drăgușanu i-a cerut divorțul lui Victor Slav? Declarații incendiare!

Joi, 14 Noiembrie 2013, 19:39
430

Articole recomandate

Bianca Drăgușanu a comentat la "Acces direct" vestea că ea și Victor Slav ar fi vorbit despre divorț, după ce roșcata a aflat de existența unor mesaje între soțul ei și Anda Adam, fosta iubită. Bianca a intrat prin telefon la "Acces direct" și a dat de înțeles că între ea și soțul ei sunt tensiuni mari.


"Dacă aș divorța nu aș fi la televizor. Anda a declarat niște lucruri și trebuie să o credem. Nu pot să confirm și nici să infirm acele mesaje pentru că îmi fac rău singură. Cunosc conținutul acelor mesaje. Fiecare poate să înțeleagă ce vrea. Nu trebuie să mă destăinui. Dacă Anda a declarat ceva, prefer să o cred. Nu am văzut concret mesajul", a spus ea.


"I-am zis lui Victor că m-am întâlnit cu Adi și că ne-am pupat pe obraz, dar i s-a părut coincideța prea mare", a continuat Bianca.


Contactată de Click!, Anda Adam a recunoscut că a vorbit pe WhatsApp, că i-ar fi spus lui că presiunea e din ce în ce mai mare și că ar pleca în lume.  Victor Slav i-a răspuns că și el ar face la fel. Mesajele au fost găsite de Bianca și de aici a izbucnit scandalul în presă, scrie click.ro.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.1614 secunde