Bianca Drăgușanu, desființată de un critic vestimentar

Joi, 10 Octombrie 2013
222
Alin Gălățescu a fost foarte dur când a vorbit despre Bianca în cadrul emisiunii "Acces direct": "Nu este un model de urmat! Nu face nimic și totuși pare un reper. Este foarte greșit. Nu este cheia succesului și cred că în spatele acestui succes se află o dramă și mari frustrări".

Criticul vestimentar a desființat și hainele pe care le creează Bianca. "Faptul că face haine, cum se spune, e inadmisibil. Ea este Barbie din bisturiu, are machiaj permanent. E ridicol că se erijează în designer vestimentar. Ea este un personaj care mimează orice, dar să spunem că mimează moda e absolut ridicol. Nu este manechin și nu este designer", a spus Gălățescu, scrie ligasexy.gsp.ro.

Ieșită recent din operație

Problemele cu picioarele, pe care Bianca Drăgușanu le are de ani de zile, sunt deja de notorietate. Roșcata se află la Budapesta, unde s-a operat din nou.

Medicul Ovidiu Ivan, cel care a ope-rat-o pe Bianca în trecut, la Cluj, pentru problemele la picioare, spune că boala roșcatei este una dificilă.

"Este o patologie destul de greu de tratat. Se pot scoate cam 80-90 la sută din vasele modificate. În Ungaria sunt clinici specializate în așa ceva. Aceste cazuri sunt rare, dar pot să vă spun că nu am văzut până acum nicio rezolvare completă", a declarat doctorul Ivan, la emisiunea La Măruță, lăsând de înțeles că indiferent cât va încerca și oriunde va merge, Bianca nu va reuși să scape de boala care nu-i dă pace.

În timpul operației de la Budapesta, care a durat o oră și jumătate, Victor Slav a stat toată ziua la spital, lângă soția lui, în timp ce Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo i-au fost și ei alături roșcatei, atunci când aceasta s-a trezit din anestezie, scrie libertatea.ro. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.4902 secunde