Bianca Drăgușanu caută o "bestie" de cățel pentru fetiță

371
Bianca Drăgușanu caută o
Bianca Drăgușanu este, cu siguranță, genul de mamă care-i face absolut toate poftele micuței sale. Iar acum, văzând că pe Sofia Nathalia o amuză copios faptul că are un animăluț în preajmă, Bianca a luat o decizie pe care unii s-ar putea gândi să o numească controversată.

Mai exact, cea mai sexy mămică din showbiz e decisă să își cumpere încă un cățel. Dar nu unul oarecare, ci o adevărată bestie.

"Noi vrem să îi cumpărăm un câine mai mare. Un amstaff blue, dar e greu de găsit. Oricum, vrem să îl luăm cât mai repede, pentru că trebuie dat la dresaj câteva luni, pentru că îl vom aduce în casă pe când Sofia va face vreo 11 luni și va merge singură. Pentru că, oricât ne place, Bella e jucărie, nu cățel", a spus Bianca Drăgușanu, citată de spynews.ro.

Mai mult, este convinsă Bianca, după ce a studiat rasa cu pricina, amstaff-ul pe care îl va lua este perfect pentru familia ei.

"De obicei, sunt blânzi și prietenoși cu copiii și, în plus, sunt foarte dedicați familiei, sunt foarte fideli, nu îmi va fi teamă că se poate întâmpla ceva, pentru că ne va proteja", explică vedeta. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6255 secunde