Bianca Drăgușanu, bârfită și acuzată de furt, de o creatoare de modă

255
Bianca Drăgușanu, bârfită și acuzată de furt, de o creatoare de modă - biancadragusanu42098f8981b1021e8-1390838738.jpg
De când Bianca Drăgușanu și-a lansat primele ținute create de ea însăși, pe la colțuri s-a tot bârfit că acestea au o calitate îndoielnică și nici măcar nu sunt originale, scrie showbiz.ro.


Cea care o arată cu degetul pe Bianca este Sonia Trifan, nimeni alta decât cea de la care, în trecut, Bianca își umplea garderoba cu rochițe. Ani buni, Bianca a fost clientă fidelă a Casei de modă conduse de Sonia Trifan.


Mai mult, cele două au fost bune prietene. Însă lanțul de iubire s-a rupt în urmă cu trei ani, când Bianca și-a deschis o afacere în domeniul vestimentar, cu rochițe care, surprinzător, semănau izbitor cu ale Soniei. Aceasta se plange pe la colțuri de faptul că Bianca îi copiază stilul.


Analistul de modă Alin Gălățescu nu se teme să critice creațiile vestimentare ale celor două doamne:


"Legăturile între cele două doamne sunt pe de o parte că rochiile lor sunt toxice și, pe de alta, că fac din sexualitate și din operațiile estetice ale clientelor lor un portdrapel. Tocmai de aceea ele nu ar trebui să se joace de-a moda. Nu am nici un sfat să le dau, eventual să se lase de modă, căci nu știu de ce ele două fac asta".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Furt din Pădurea Comorova
Pagina a fost generata in 1.5087 secunde