Bianca Drăgușanu, atac dur: ""Mă, dar ești chiar nesimțită!"

383
Bianca Drăgușanu, atac dur:
Bianca Drăgușanu a decis să facă lumină în ceea ce privește relația cu Victor și să pună capăt speculațiilor. Scoasă din minți de comentariile jurnalistei Mirela Dinică, Bianca a intervenit telefonic și a șters pe jos cu aceasta. 


"Nu înțeleg ce vrea doamna asta lingușitoare, care și cu mine și cu Victor se lingușește. Când ne vede nu știe cum să ne pupe în fund. Atunci când am fost la eveniment, eu și Victor am plecat împreună. Cât despre problemele sentimentale dintre mine și Victor nu poate vorbi ea pentru că nu este nici psiholog și nici analist. Doamna vorbește mai mult decât gândește. Dacă eu sunt neinteresantă și nu vând,e a de ce aleargă prin coafor ca disperata după mine. Eu am fanii mei, tu ai vreun fan?", a spus Bianca Drăgușanu în cadrul intervenției telefonice la "Star Matinal".


Atacurile furibunde ale Biancăi nu s-au oprit aici și a blocat orice încercare a jurnalistei de a explica cele declarate de blondă: "Mă, dar ești chiar nesimțită. De un an și jumătate de când mă jignește, acum nu mă lasă și pe mine să vorbesc. Pe lângă afacerea mea, am destule contracte de imagine încât aș putea sta acasă liniștită 5 ani, fără să fac nimic. Eu aș putea câștiga bani din postările de pe Facebook, din aparițiile la TV, la evenimente. Dar, nu mai vorbi despre mine pentru că eu nu mă ridic la nivelul tău cu 7 facultăți. Tu și Iulia Albu".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Monden : Bianca Drăgușanu, dezvăluri terifiante
Sâmbătă, 30 August 2014
Stire din Monden : Bianca Drăgușanu și joaca de-a gravida
Pagina a fost generata in 1.6963 secunde