Bianca Drăgușanu amenință că se sinucide dacă va fi părăsită de Victor Slav

437
Bianca Drăgușanu amenință că se sinucide dacă va fi părăsită de Victor Slav - biancadrguanu-1389452505.jpg
Tensiunile din cuplul Bianca Drăgușanu-Victor Slav par să nu aibă sfârșit. 
Speriată de ideea de că soțul său nu vrea să o ierte nici în ruptul capului după escapada extraconjugală cu Adrian Cristea de la Paris, Bianca a amenințat că vrea să se sinucidă. 
Cei doi s-au întâlnit săptămâna aceasta să discute despre relația lor, moment în care roșcata i-ar fi spus lui Victor că viața fără el nu are rost.
Știind că Bianca a mai avut o tentativă de suicid, el a revenit la sentimente mai bune, scriu jurnaliștii de la Libertatea. 
Săptămâna a început furtunos pentru Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Totul a pornit de la escapada romantică a Biancăi la Paris cu fostul său iubit Adran Cristea. Imediat după ce povestea a apărut în presa tabloidă Victor Slav a și anunțat că vrea să se despartă definitiv de Bianca. 
Ulterior, cu multe regrete, Bianca a realizat că tot lângă soțul său îi este mai bine. Așa că vedeta s-a jurat că va face orice pentru a-și convinge soțul, pe Victor Slav, să nu divorțeze. Chiar amenințându-l că se sinucide. 
În cadrul unei discuții de reconciliere dintre cei doi Bianca i-a spus lui Victor că dacă acesta nu se împacă cu ea, ea este în stare să-și ia viața. 
Afirmație care, spun apropiații cuplului citați de Libertatea, l-ar fi făcut pe Victor să revină la sentimnete mai bune în cea ce o privește pe roșcată. 
Nu ar fi pentru prima dată când Bianca Drăgușanu ar recurge la un astfel de gest. În urmă cu 13 ani aceasta a recunoscut în cadrul unei emisiuni televizate că este impulsivă și că a apelat adesea la gesturi disperate pentru a-și recuceri iubitul de la acea vreme. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 23 Decembrie 2013
Stire din Monden : Bianca este la regim de sărbători!
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Monden : BIANCA DRĂGUȘANU, INTERZISĂ LA TV
Pagina a fost generata in 2.6743 secunde