Bianca, amendată cu 5.000 de euro

498
Bianca, amendată cu 5.000 de euro - biancadragusanu21-1316211089.jpg
Bianca Drăgușanu a fost în pericolul de a nu primi cei 10.000 de euro cuveniți în urma participării la reality show-ul "Burlăcița" și, mai mult, să plătească daune totale de 50.000 de euro. De vină au fost escapadele sale alături de Adrian Cristea și Ciprian Marica în timp ce filma "Burlăcița" și când ar fi trebuit să fie, conform contractului, singură și disponibilă pentru cei 12 pretendenți.
Săptămâna trecută, Bianca a fost iertată de conducerea Antenei 1, care a considerat că nu mai este nevoie să plătească 50.000 de euro daune pentru faptul că a încălcat contractul semnat în primăvară.
Iată că Bianca nu a scăpat total nepedepsită. I s-au oprit 5.000 de euro din suma totală de 10.000 care reprezenta salariul pentru întregul sezon al emisiunii, după cum informează "Cancan".
Roșcata a fost luată serios în vizorul șefilor de la Antena 1 după ce s-a comportat neprofesional în această primăvară, în timpul filmărilor pentru "Burlăcița".
Bianca trebuia să își păstreze imaginea de femeie singură și disponibilă. Doar avea în față 12 concurenți care se luptau pentru a o cuceri.
Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu nu s-a putut abține și s-a întâlnit, în timp ce filma în apropierea Clujului, cu iubitul ei, Adrian Cristea, despre care declarase că s-a despărțit înaintea debutului filmărilor.
Mai mult, pe când filma în Turcia, Bianca a plecat să se întâlnească cu un alt fotbalist, Ciprian Marica.
Aceste escapade, precum și atitudinea sfidătoare pe care a avut-o vis-a-vis de pretendenții săi, au atras atenția șefilor de la Antena 1. Mai mult, imediat după ce s-a difuzat ultimul episod al emisiunii, Bianca a apărut în presă anunțând logodna cu Adrian Cristea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 August 2011
Stire din Monden : Bote a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu
Pagina a fost generata in 3.5489 secunde