Bat clopote de nuntă pentru Inna?

256
Bat clopote de nuntă pentru Inna? - inna-1363960096.jpg
Inna nu se laudă că are iubit, dar trăiește de mulți ani o poveste de dragoste cu impresarul ei. Solista are o relație cu Lucian Ștefan de aproape zece ani. Băiatul, originar din Costinești, este iubit și de părinții Innei, care speră ca într-o zi să-l aibă ginere. 

De mai bine de zece ani, Elena Alexandra Apostoleanu, alias Inna, și Lucian Ștefan, actualul ei impresar, trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt împreună încă de pe vremea când artista era elevă de liceu. În 2007, Inna și Lucian au început și cola-borarea profesională, el reușind să o propulseze rapid în topurile muzicale din țară și din străinătate.

Impresarul originar din Costinești nu a vorbit niciodată despre viața personală, însă la sfârșitul anului trecut, partenera lui a recunoscut cu jumătate de gură: "Da, există o relație care crește de ani de zile!", a spus ea la Kanal D. Părinții Innei sunt foarte fericiți pentru fiica lor. Maria și Giorgic Apostoleanu l-au acceptat de la început pe Lucian, îi iubesc pentru felul în care se comportă cu ei și deja îl socotesc ca pe un ginere.

"Lucian i-a cucerit pe părinții Innei. Mama ei îl iubește extra-ordinar de mult și îl vede ca pe un ginere. Nu știu cât va mai dura până să se întâmple asta, dar pentru tinerii de-acum nu mai e o prioritate actul: oricum, sunt peste tot împreună", a spus o sursă din anturajul familiei, citată de clickvedete.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 5.3373 secunde