Bat clopote de nuntă? Lavinia Pârva: "Inelul este oferit de Ștefan"

2397
Bat clopote de nuntă? Lavinia Pârva:
Povestea de dragostea care durează de doi ani a devenit oficială la jumătatea lunii septembrie, o dată cu declarațiile lui Ștefan Bănică. Acum însă, la nici trei luni distanță, Lavinia Pârva poartă pe deget un inel cu diamante, oferit de către iubitul ei, așa cum singură a recunoscut.

"Inelul este oferit de Ștefan. Este un simbol pentru legătura noastră sufletească, dar acestea sunt lucruri intime, care țin de viața noastră privată", a explicat Lavinia la Kanal D, acolo unde a fost invitată să-și lanseze piesa "Povești cu zâne".

Și, cu toate că intențiile sunt unele serioase, artista susține că, deocamdată, nu s-au mutat împreună.

"Fiecare avem casa lui. Petrecem mult timp împreună când suntem liberi și cam atât. Lăsăm lucrurile să curgă de la sine, nu vrem să le grăbim."

Cât despre zvonurile apărute în presă cum că mama ei nu ar fi încântată de relația cu Ștefan, cântăreața a ținut să facă unele precizări:

"Mama mă iubește mult și îmi poartă de grijă. Nu îmi permit să comentez ce a spus, însă ce vă pot spune este că mama îl place foarte mult pe Ștefan. S-au pupat când s-au văzut. Am mâncat și acasă, am ieșit și la restaurant", scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.725 secunde