Bănel Nicoliță: "Tata o bătea pe mama până o lăsa leșinată pe șina de tren"

386
Bănel Nicoliță:
Proaspăt sosit în România, după o vizită în Franța, tatăl lui Bănel Nicoliță a fost invitat în platoul emisiunilor pentru a vorbi despre viața grea pe care o duce.

Se pare că gestul l-a deranjat și enervat la maxim pe fotbalist, care a decis să îi transmită și el câteva tatălui său, scrie showbiz.ro. "Nu înțeleg de ce nu mă lasă în pace tatăl meu. Aș vrea să-l intreb dacă el știe că fata lui este în spital de șase luni, bolnavă la plămâni. Când a venit din Franța ar fi trebuit să se ducă direct la ea la spital, nu să meargă pe la emisiuni de scandal. Nu vreau să-i mai dau niciodată bani pentru că minte mult, eu l-am ajutat de foarte multe ori cu bani și nu recunoaște. Eu sunt mândru că sunt țigan, sunt mândru de familia mea și pe tatăl meu îl respect, dar atât, nu vreau să mai am de-a face cu el", s-a plâns Bănel Nicoliță.

Fostul stelist, acum jucător la Saint Etienne, a vorbit și despre viața grea pe care a dus-o când era doar un copil și cum își privea mama aproape omorâtă în bătaie de tatăl lui.

"Am fost un copil chinuit, iar mama mea a fost singura care s-a luptat pentru mine și frații mei. Când eram copil, tata lucra la Brăila, iar în ziua când lua salariul, mama mergea după el la uzină să-i ia banii ca să ne cumpere nouă mâncare. Când o vedea, tatăl meu o rupea cu bătaia, o lăsa leșinată pe șina de tren. Acum câțiva ani, eu i-am găsit tatălui meu de muncă, la un turc, însă acesta l-a prins când fura fier vechi din fabrică și l-a dat afară și de acolo. Eu anul acesta mă căsătoresc, voi avea un copil, vreau să muncesc pentru familia mea și să le ofer un viitor frumos", a povestit Bănel, completează sursa citată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.746 secunde