AUTOPSIA lui Paul Walker / Actorul a supraviețuit impactului, dar a murit ars

267
AUTOPSIA lui Paul Walker / Actorul a supraviețuit impactului, dar a murit ars - 158104articol-1386232401.jpg
Actorul Paul Walker a murit din cauza unor multiple leziuni provocate de arsuri si a traumatismelor, sustine raportul oficial al medicilor legisti, dat publicitatii in aceasta dimineata. 


Amanuntul terifiant este ca Walker a supravietuit impactului, dar a murit ulterior din cauza ranilor grave si a traumatismelor de la arsuri. Acelasi verdict a fost pus si pentru prietenul actorului, aflat la volanul autoturismului Porsche, cu precizarea ca acesta se pare ca a murit in momentul coliziunii. In ceea ce priveste raportul toxicologic, acesta va fi gata in sase-opt saptamani, sustin legistii. Autopsiile au fost finalizate marti, dar anchetatorii au impiedicat publicarea imediata a rezultatelor din motive de securitate.


Raportul va fi preluat acum de anchetatori, care trebuie sa explice de ce s-a produs accidentul. Potrivit unor surse care au oferit informatii presei de peste Ocean, accidentul in care a murit Paul Walker, protagonistul francizei cinematografice "Furios si iute/ Fast & Furious", ar fi fost cauzat de o defectiune mecanica a automobilului, scrie bzi.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Sport : A murit tatăl lui Steffi Graf
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Actual : A murit starul din
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013
Stire din Actual : TRAGEDIE AERIANĂ. Primul bilanț: 4 MORȚI
Pagina a fost generata in 1.7857 secunde