"Aud și azi imbecile care mă judecă pentru că trăiesc pe banii fostului soț"

320
1
Duce o viață de lux la Monte Carlo și nu ascunde că fostul soț o întreține. Mihaela Rădulescu a lansat un atac dur acelor femei care o critică pentru că trăiește în continuare pe banii fostului soț.

Mihaela Rădulescu nu a ieșit din căsnicia cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg doar cu hainele de pe ea. Ea le învață pe acele femei care trec printr-o separare să-și ceară drepturile, nu să rămână muritoare de foame după divorț și să nu mai aibă bani să se întrețină.

"Revoltați-vă, măi, femei, aveți drepturi, aveți legi, aveți prieteni, trebuie să existe o soluție. Nu jucați demnitatea aia prostească de a pleca dintr-o relație doar cu hainele de pe voi, căci nu e logic și nu e omenește! Ați făcut, probabil, enorm pentru omul de care v-ați despărțit și, cel mai adesea, grija voastră zilnică pentru el nu poate fi calculată în bani și bunuri. Aud și azi imbecile care mă judecă pentru faptul că trăiesc pe banii fostului soț. Măi fetelor, așa e normal, așa e legal, așa e de bun simț ! Iar bărbații care știu să aibă grijă de fostele lor soții sau iubite, care nu uită că ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevărat niște bărbați, nu niște imitații", a scris Mihaela Rădulescu pe pagina ei de Facebook, scrie click.ro.

Comentează știrea

christian louboutin clutch
28 februarie 2014
christian louboutin clutch

christian louboutin daffodile pumps ebay Stiri Monden : "Aud și azi imbecile care mă judecă pentru că trăiesc pe banii fostului soț" | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin clutch http://crm.plazapm.com/images/christian-louboutin-rolando.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5999 secunde