Au amânat nunta și sunt la un pas de despărțire! Ellie White, cu ochii în lacrimi

152
Au amânat nunta și sunt  la un pas de despărțire!  Ellie White, cu ochii în lacrimi - elliewhite-1381835425.jpg
Ellie White era pregătită de anul trecut să se căsătorească cu iubitul ei, managerul Doru Tincă, dar se pare că cei doi sunt acum pe punctul de a pune punct relației.

Cei doi s-au logodit de anul trecut, când Ellie a rămas însărcinată, dar nunta nu a mai avut loc. Ba chiar, a fost amânată de două ori, cel mai recent week-end-ul trecut. CLICK! aflase că solista și iubitul ei au avut probleme cu banii, dar se pare că nunta a fost amânată și din cauza geloziei lui Ellie și a izolării pe care o simte.

Cei doi au fost fotografiați zilele trecute în parc, la o plimbare cu copilul. Ar fi fost ziua perfectă, așa cum trebuie să își petreacă timpul orice familie, doar că scenariul s-a transformat într-unul dramatic.

Tatăl își ține copilul în brațe, vorbește minute în șir la telefon, iar mama stă pe un gard, privind în pământ și ștergându-și ochii înlăcrimați.

"Iubitul ei a despărțit-o de DJ Project și bine a făcut, pentru că acolo nu se simțea bine și primea foarte puțini bani. A ajutat-o mult în carieră, însă o ține foarte mult în umbra lui, iar ea suferă din cauza acestei izolări. Ea nu vorbește cu alți artiști, comunicarea cu ea se face doar prin Doru. Ori se complace în această situație, pentru că nu are încredere în ea, ori Doru o obligă să nu iasă în față, ceea ce ar frustra pe oricine", a dezvăluit o apropiată a cuplului pentru ziarulring.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Concert Ellie White, în Mamaia
Pagina a fost generata in 1.7069 secunde