€ 4.6677
£ 5.3242
$ 4.0341

Mai multe ştiri online:

Arhiva de Aur "Cuget Liber". Diva din Monaco, la Serbările Tomitane, în 1998

Ştire online publicată Duminică, 08 Octombrie 2017. Autor: Sorin MIHALACHE
Foto document. 1 iulie 1998. Fotoreporterul „Cuget Liber” Marian Tudor este prezent la Serbările Tomitane, organizate, la Constanța, sub comanda primarului Gheorghe Mihăeși. 


Cine a interpretat rolul prezentatorului? Nici mai mult, nici mai puțin decât Mihaela Rădulescu, pe atunci vedetă TV la Antena 1 și măritată cu Ștefan Bănică junior.

Născută în 1969, la Piatra Neamț, Mihaela Țiganu s-a măritat, la numai 19 ani, cu Bogdan Rădulescu, de care a divorțat destul de repede. A participat la Revoluția din 1989, devenind apoi secretara lui Dan Iosif. A început facultăți peste facultăți în București, dar n-a terminat niciuna… 
A fost măritată cu Ștefan Bănică jr. până în 1999. L-a cunoscut apoi pe afaceristul Elan Schwartzenberg, cunoscut la Constanța pentru „combinațiile” cu Radu Mazăre. În 2009, a divorțat și de Elan, intrând într-o relație sentimentală cu vedeta Antenei 1 Dani Oțil. 


S-a retras din lumina refectoarelor și s-a mutat în Monaco, pentru a-i dărui fiului ei, Ayan, mai multă protecție și educație. De aproape tei ani, este combinată cu milionarul austriac Felix Baumgartner.

Revenind la fotografia din 1998, cu microfonul în mână, nici nu se gândea pe atunci Mihaela că va deveni divă de Monaco… Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
sambata, 13 octombrie Foto : UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"! 55590 vizite, 0 comentarii UPDATE. COPIL CĂZUT DE LA ÎNĂLȚIME, ÎN "ȚARA PITICILOR"!
Cultură-Educație
vineri, 12 octombrie Foto : Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc" 34420 vizite, 0 comentarii Apel disperat al directoarei de la Oleg Danovski: "Nu vreau să cerșesc"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8303 secunde