Șapte lucruri esențiale despre sex

938
Șapte lucruri esențiale despre sex - sex-1317064038.jpg

1. Bărbații răspund mult mai rapid și mai automatic atunci când vine vorba de sex decât femeile. Răspunsul bărbaților este declanșat de obiecte precum haine, sâni, dar și miros, etc. Asta nu înseamnă că îi plac aceste lucruri mai mult decât te place pe tine. Sunt pur și simplu lucruri de care are nevoie pentru a-i trezi atenția. Iar prin atenție, el își exprimă dragostea.
2. Partenerii sexuali fericiți în cuplu își permit unul celuilalt să intre în fanteziile lor. Cei care într-adevăr comunică se vor căuta și se vor pune unul în meniul celuilalt fără notificare prealabilă. Nu există nici un tip de comunicare mai potrivită decât asta.
3. Femeile sunt sexual mult mai diferite între ele decât bărbații. Aproape că trebuie să înveți se-xualitatea de la zero cu fiecare
nouă parteneră.
4. Sexul planificat, gândurile despre sex, extazul total și aban-donarea de după actul sexual fac parte tot din dragostea pe care o simți față de celălalt.
5. Cu puțină teorie, sexul devine mai interesant, mai ușor de înțeles și mai puțin înfricoșător. Prea multă teorie, în schimb, te trage în jos, în special atunci când pierzi controlul, pentru că te gândești în mod constant la ceea ce faci.
6. Cultura anglo-saxonă și-a reprimat multe secole tabuurile teribile privind diferitele tipuri de contact fizic, cum ar fi cele între prieteni (swing) și bărbați (homo-sexualitate). Acest lucru nu s-a întâmplat în aceeași măsură în alte culturi. Intimitatea fizică a fost astfel limitată doar la relația dintre părinți și copii, precum și la relația dintre iubiți. Întreabă-te însă în ce măsură această represiune este simțită și de tine.
7. Alte culturi nu ar susține imaginea noastră asupra sexualității, chiar dacă avem acum mai multe opțiuni ca niciodată. Sexul nostru este prea genital: în cultura noastră, sexul înseamnă lipirea penisului de vagin. În alte culturi, aspectele senzuale sunt mult mai importante.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Septembrie 2011
Stire din Monden : "M-a întrebat dacă sunt virgină!"
Luni, 26 Septembrie 2011
Stire din Monden : Sex sălbatic cu scenarii erotice
Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Monden : Învață să faci sex pe mașină!
Luni, 12 Septembrie 2011
Stire din Monden : Fă-o în fața oglinzii!
Vineri, 09 Septembrie 2011
Stire din Monden : Cât de bun e sexul după ceartă
Pagina a fost generata in 0.4175 secunde