Antonio Banderas și Sharon Stone sunt împreună

269
Antonio Banderas și Sharon Stone sunt împreună - sharonstoneantoniobanderas-1403765806.jpg
Antonio Banderas și Sharon Stone au început o relație la doar câteva săptămâni după ce actorul spaniol s-a despărțit de soția sa, Melanie Griffith, după o căsnicie de 18 ani, afirmă surse din anturajul celor doi artiști.

Antonio Banderas, în vârstă de 53 de ani, și Sharon Stone, cu care este prieten de mulți ani, au preferat să adopte "o abordare foarte relaxată" în ultimele zile, care ar putea să îi ducă spre o posibilă relație de cuplu. Potrivit unor prieteni ai celor doi artiști, între aceștia există "o atracție" evidentă.

"Antonio și Sharon sunt prieteni buni de mulți ani. Au flirtat întotdeauna cu nerușinare unul cu celălalt, iar acum sunt mai apropiați ca niciodată. Totul e destul de relaxat deocamdată între ei, pentru că vor ca relația lor să rămână discretă, din respect pentru Melanie Griffith, însă nimeni nu poate să nege că atracția dintre ei există", a declarat o sursă pentru contactmusic.com.

Potrivit presei americane, Antonio Banderas și Sharon Stone - care s-a despărțit de iubitul ei, Martin Mica, anul trecut - intenționează să plece împreună într-o vacanță în luna iulie.

"Antonio și Sharon fac planuri pentru a petrece o vacanță împreună, în luna iulie. Amândoi au fost căsătoriți de câte două ori și acum vor doar să se distreze", a adăugat aceeași sursă, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2343 secunde