Antonia, acuzată că aluat șpagă de la un concurent fără talent

2322
Antonia, acuzată că aluat șpagă de la un concurent fără talent - mg3157-1413375971.jpg
Însărcinată în cel de-al doilea trimestru, Antonia a fost victima unei farse care a stârnit un val de emoții pentru artistă. Colegii de emisiune au vrut să facă o glumă la adresa artistei, însă a aceasta a avut o reacție neașteptată!


Situație fără ieșire pentru Antonia, în cadrul emisiunii de talente pe care o jurizează, alături de Gabriel Cotabiță și Willmark, la Kanal D. Cei doi colegi de la masa juraților au vrut să-i facă o mică glumă îndrăgitei artiste, însă reacția Antoniei a fost una explozivă!

Willmark și Cotabiță au realizat un scenariu în care unul din concurenții netalentați ai emisiunii o acuză pe Antonia că l-ar fi acceptat în concurs, în schimbul anumitor atenții pe care artista le-ar fi primit din partea lui. 


În cel mai scurt timp, panica s-a instalat în jurul Antoniei, iar artista a început să plângă! După ce a încercat să le explice tuturor că este nevinovată, ea s-a văzut pusă la zid de către cei din jur și nu s-a mai putut opri din plâns!


De teamă ca nu cumva sarcina să îi fie pusă în pericol, colegii din juriu au calmat-o și i-au spus Antoniei că este vorba doar de o simplă farsă, mai mult sau mai puțin, inocentă, scrie spynews.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Septembrie 2014
Stire din Monden : Ce-i place Antoniei cel mai mult la Velea
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Monden : Alex Velea și-a făcut tatuaj nou
Pagina a fost generata in 1.4589 secunde