Angelina Jolie vrea tradiții etnice în ceremonia de nuntă

443
Angelina Jolie vrea tradiții etnice  în ceremonia  de nuntă - angelinajolie1-1336659019.jpg
Angelina Jolie vrea să includă diverse tradiții etnice în viitoarea ceremonie de nuntă cu actualul ei logodnic, actorul Brad Pitt. Potrivit unei surse, Brad Pitt, care are alți trei copii biologici cu Angelina Jolie - Shiloh și gemenii Knox și Vivienne -, pare atras mai degrabă de o nuntă tradițională, organizată la castelul pe care cuplul în deține în sudul Franței.

Actrița americană se pregătește să se căsătorească cu Brad Pitt după o relație care durează de peste șapte ani și vrea ca acea ceremonie de nuntă să reflecte felurile diferite în care oamenii celebrează nunta, în special oamenii din țările în care s-au născut copiii ei adoptați - cambodgianul Maddox, etiopianca Zahara și vietnamezul Pax, informează contactmusic.com.

"Amândoi sunt de acord asupra punctelor principale, cum ar fi faptul că vor ca nunta lor să fie o mare sărbătoare, la care să participe familiile și prietenii lor. Brad este mai conservator, iar Angelina poate prefera uneori soluțiile alternative. Brad și-ar dori o ceremonie tradițională, urmată de o cină, discursuri și o petrecere", a declarat aceeași sursă pentru revista Closer.

Recent, în presa internațională au apărut câteva articole potrivit cărora Angelina Jolie își dorește să se îngrașe cu circa 4-5 kilograme înainte de nuntă și i-ar fi cerut bucătarului britanic Jamie Oliver să îi sugereze câteva rețete cu alimente sănătoase care să o ajute în acest demers.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Februarie 2012
Stire din Monden : Ce nu fac părinții de dragul copiilor
Marţi, 06 Decembrie 2011
Stire din Monden : Angelina Jolie, acuzată de plagiat
Pagina a fost generata in 0.3023 secunde