Andreea Tonciu : "M-am săturat să stau în casă, muream de plictiseală"

1815
Andreea Tonciu :
Andreea Tonciu și Nicolae Mitea și-au spus din nou "Adio"... pentru totdeauna!

Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de trei ani, însă despărțirile și împăcările au fost la fel de multe ca și momentele frumoase petrecute împreună.

Ca și în celelalte cazuri, Andreea a decis să pună capăt relației din cauza faptului că fotbalistul nu o lăsa să meargă la evenimente și să se expună în presă. De asemenea, aceasta a infirmat zvonurile conform cărora a fost întreținută de Mitea.

"Nu este adevărat că a investit în mine. Vacanțele le plătește bărbatul, e normal. Haine îmi cumpără mama, dar și eu. Îmi mai dădea bani de buzunar, din când în când, dar nu mereu. El vrea să fiu ținută în casă. Eu i-am respectat dorința, dar m-am săturat să stau în casă, muream de plictiseală. Nu îmi place să mă țină cineva din scurt. Nu mai sunt o fetiță, ca să cer bani de la părinți", a mărturisit Andreea.

Deși nu este prima dată când zice asta, bruneta susține că nu mai există nicio cale de împăcare între ei: "Nu o să-l mai caut niciodată, îi urez multă sănătate și să fie în continuare același Nicky care a fost acum câțiva ani de zile".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.422 secunde