Andreea Tonciu, agresată în parc din cauza nasului ei!

327
1
Andreea Tonciu, agresată în parc din cauza nasului ei! - andreeatonciuicomedy2-1399204858.jpg
Țipete, îmbrânceli, pumni și înjurii, păruieli, șuturi, tensiune maximă și o aterizare forțată făcută de Nicki Mitea în gazon, după ce a fost luat pe sus de doi indivizi și aruncat cât colo pentru că s-a băgat să-și salveze iubita din ghearele acestora.


Andreea Tonciu a fost luată în colimator de un grup format din doi indivizi și o fată, care nu au avut altceva de făcut decât să se mire cu voce tare și să facă glume și poante pe seama... nasului acesteia.


"Am fost și noi în parc ca toată lumea, să ne relaxăm și să ne plimbam și, ce să vezi?, era să ajungem pe la Poliție! Doi țăranoi, doi alcoolici, doi vai de ei, au găsit de cuviință să se ia de Andreea și de sora ei! Au recunoscut-o de la televizor și au început să se ia de aspectul ei fizic. S-a iscat o ceartă generală și m-am băgat, nu? Păi ce era să fac? Să le las așa?! M-au scuipat, m-au înjurat. A venit și Poliția, da. A fost chemată de paznicul din parc care s-a speriat și a acționat fără să ne întrebe. Ne-am trezit cu echipajul lângă noi. Nu am făcut plângere, nu am mers la Circă și nu s-au dat amenzi, totul a fost aplanat acolo. Dar uite cum îți strică ziua doi d-aștia, vai de mama lor. Acum suntem bine", a declarat Nicolae Mitea, scrie showbiz.ro.




Comentează știrea

click the up coming internet site
31 mai 2014
click the up coming internet site

e-liquid recipes Stiri Monden : Andreea Tonciu, agresată în parc din cauza nasului ei! | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online click the up coming internet site http://rcgrafisk.dk/e-liquid-wholesale/best-e-liquid-refills-for-reusable-cigarettes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6 secunde