Andreea și Cabral Ibacka vorbesc despre numele viitorului copil

245
Andreea și Cabral Ibacka vorbesc despre numele viitorului copil - cabralsiandreeaibackaldquopunpre-1403711715.jpg
Andreea și Cabral Ibacka sunt căsătoriți de câțiva ani și, așa cum se întâmplă în cazul cuplurilor tinere, toată lumea vrea să știe acum când vor deveni părinți. Întrebarea a început chiar să îi sâcâie, pe cei doi.


Din punctul de vedere al Andreei, care mărturisește că a început, în ultima vreme, să audă întrebarea despre copil cu o frecvență obsesivă, viitorul copil al său ar trebui să poarte un singur prenume.


"Un capitol în care cu greu mă las influențată și în care mă ghidez după principii dintre cele mai clare. Primul, și poate cel mai important dintre toate, sunt precisă – vorba marmotei care învelește ciocolată – să pun piciorul în prag în ideea că odrasla mea să poarte un singur prenume în certificat", spune Andreea.


Tot ea mărturisește că i se pare stupidă ideea alăturărilor titulaturilor în buletin, pe care o vede ca pe o reminiscență comunistă "pe genul un prenume de la nași, altul de la părinți – c-o fi vreo practică pe val ghidată de prea multă inspirație parentală, dorința de a sărbători copilul mai des sau după principiul un nume de sfânt și altul de muritor de rând… nu știu să va spun. Cert e că toată povestea îmi miroase a pretext de personalitate multiplă. Și de greșeli de redactare a documentelor în număr vădit crescut", mai spune Andreea, citată de libertatea.ro.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 08 Noiembrie 2013
Stire din Monden : Cabral, despre cum să agăți o femeie
Pagina a fost generata in 2.5375 secunde