Andreea Raicu a fost în țara lui Mozart

929
1
Andreea Raicu a fost în țara lui Mozart - andreearaicu-1322232710.jpg
Andreea Raicu a făcut săptămâna aceasta o escapadă la Viena, alături de mai mulți prieteni apropiați.

Andreea Raicu a profitat din plin de atmosfera premergătoare Sărbătorilor de Iarnă și a fost să viziteze câteva târguri de cadouri și s-a plimbat pe străzile împodobite ale Capitalei Austriei.

"Am reușit să ajung (n.r. la Viena) în weekendul care tocmai a trecut împreună cu câțiva prieteni. Mi-am cumpărat bilet de avion pe ultima sută de metri, dar poți pleca și cu mașina pentru a nu fi nevoită să te limitezi la bagaje. Credeți-mă, o să vreți să cumpărați atât de multe! Drumul va fi însă destul de lung (sunt aproximativ 800 de km între București și Viena). Târgurile vieneze de Crăciun încep pe 13 noiembrie. Cele mai cunoscute dintre ele sunt în fața Primăriei, pe Freyung, Spittelberg, am Hof și în fața bisericii Sfântul Charles Borromeo.

Parfumul fructelor caramelizate, al vatei pe băț, al castanelor prăjite, al punciului de marțipan te va ademeni pe tot parcursul plimbărilor pe care le faci. Dacă ajungi în dreptul Primăriei nu uita să vizitezi și parcul de lângă ea. Acesta este decorat cu mii de beculețe luminate și cu scene de poveste care surprind atât de bine spiritul Crăciunului. În fața castelului Schoenbrunn te poți opri pentru a savura o cană de vin fiert cu scorțișoară (Gluhwein) și un omuleț de turtă dulce (Lebkuchen). Palatul este fosta reședință de vară a familiei imperiale și una dintre cele mai frumoase construcții în stil baroc", a scris Andreea Raicu, pe blog.

Comentează știrea

marta vorbareata
26 noiembrie 2011
Bravo reprezentantei noastre!

"Am cautat sa-mi cumpar tricoul cu care a jucat Mozart, dar nu l-am gasit in niciun magazin. Sant cam inapoiati austriecii in ceea ce priveste moda.", a declarat vedeta.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1393 secunde