Andreea Marin se reface după divorț la shopping

424
Andreea Marin  se reface după divorț la shopping - andreeamarin-1360500799.jpg
Andreea Marin este într-o etapă în care profită de orice acțiune ce i-ar putea distrage atenția de la viața personală, cu care nu stă tocmai pe roze. Așadar, pe lângă proiecte caritabile, vedeta caută să-și aline supărarea și prin shopping


Se spune că shoppingul este cel mai bun medicament pentru o femeie și este bun în orice situație. Ei bine, chiar dacă  este implicată până peste cap în proiectele caritabile, Andreea Marin găsește momente și pentru a-și satisface plăcerea de a cumpăra lucruri care ne fac mai frumoase. Tot în cadrul unui proiect, fosta "zână a surprizelor" își invită pe Facebook prietenele virtuale la o partidă de shopping.

"Dragele mele, vă invit la o sesiune de shopping eco, însoțită de multe secrete de stil și sfaturi utile. Un gând bun, Andreea!", a scris Andreea Marin pe contul ei de Facebook.

Andreea Marin (38 de ani) și Ștefan Bănică (45 de ani) s-au căsătorit în mare secret, în anul 2006, după o relație de peste doi ani. Povestea lor de dragoste a devenit mai frumoasă când, în 2007, "Zâna" i-a dăruit soțului ei o fetiță, pe nume Violeta. După 7 ani de mariaj, cei doi au decis să divorțeze.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Diverse : Semnele care vă arată calea spre divorț
Pagina a fost generata in 2.7028 secunde