Andreea Marin: "O las să spere că poate învinge"

334
Andreea Marin:
Andreea Marin arată din ce în ce mai bine și asta grație faptului că frecventează asiduu sala de sport, unde își lucrează fiecare părticică a corpului.

Cum frumusețea se întreține greu, vedeta de televiziune are de furcă cu cea care se ocupă îndeaproape de modul în care diva își face exercițiile.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Andreea Marin a vorbit despre ceea ce se în-tâmplă la sală și despre chinurile la care este supusă de antrenoarea sa.

Deși efortul pe care diva îl face la sala de sport este unul susținut, iar exercițiile pe care antrenoarea o pune să le execute nu sunt deloc ușoare, vedeta strânge din dinți și se conformează, conștientă fiind că toate acestea sunt spre binele ei, ajutând-o să aibă o formă fizică de invidiat.

"Anca Bucur, campioană mon-dială, Miss Fitness Universe, mă omoară de două ori pe săptămână... Nu știe câte vieți am, dar o las să spere că poate învinge :). Mulțumesc, Anca!", a scris Andreea Marin pe site-ul de socializare, citează libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5677 secunde