Andreea Marin o desființează pe noua iubită a lui Bănică

581
1
Andreea Marin o desființează  pe noua iubită  a lui Bănică - andreeamarin-1379082865.jpg
Andreea Marin a reacționat în privința relației dintre fostul ei soț, Ștefan Bănică Jr., și cântăreața Lavinia Pârva. Zâna o atacă dur pe artistă, sugerând că nu este un exemplu bun pentru fiica ei, Violeta.

"Eu nu știu nimic despre fata asta. Nu știu dacă poate să fie un model pentru Violeta. Un model este cineva care a făcut ceva în viață, care are ceva în cap. Nu cred că poate să fie un model pentru copilul meu. Să socotească lumea, având în vedere ce se știe despre ea. Nu știu dacă e un model sau nu", a declarat Andreea, la emisiunea Acces Direct.

După ce au ținut luni bune paparazii pe urmele lor și după ce au trecut cu bine peste un prim scandal, în 2011, pe când Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin erau încă soț și soție, artistul a recunoscut, printr-un comunicat de presă, că el și Lavinia Pârva formează un cuplu.

Despre relația dintre Ștefan Bănică și cântăreața Lavinia Pârva - despre care, atunci când s-a lansat, toată lumea spunea că este sosia Andreei Marin - s-a vorbit pentru prima dată în 2011, scrie libertatea.ro.

Andreea Marin a vorbit despre relația pe care o are acum cu fostul ei soț. Ea a dezvăluit că acesta nu se implică în viața fiicei lor, Violeta, pe atât cât ar trebui. Însă Andreea a spus că ea își dorește ca Ștefan să fie parte din viața Violetei și face tot posibilul pentru a ocupa locul lăsat de lipsa tatălui.

"Ștefan nu mă respectă. Nu a fost la ziua Violetei, nu era în turneu, l-am invitat. Nu știu de ce, prefer să cred că era ocupat. Suntem părinții aceluiași copil, atât și nimic mai mult. Nu vreau să judec, își iubește fata, avem alte moduri de a ne exprima iubirea. Violeta ne iubește pe amândoi și vreau ca ea să aibă tată. Încerc să sprijin fiecare moment în care el nu este lângă ea", a declarat Andreea, scrie click.ro. 

Comentează știrea

hahaha
14 septembrie 2013
pai

ce-o mai intereseaza pe ea, cu ce"model" se culca fostul? Daca a lasat locul liber... pa! turcul ei e model? ca a corupt o pacienta? pai barbatii care profita de pacientele lor sunt asimilati violatorilor; daca era angajat la clinic amea il dadeam afara! Sau gelozia bat-o vina? Nu suporta concurenta?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.698 secunde