Andreea Marin:" Nu știu dacă ne e bine nouă femeilor să avem lângă noi un bărbat prea bun". Vezi aici declarația de dragoste pentru Ștefan Bănică!

184
Andreea Marin:

Andreea Marin a vorbit despre sentimentele care o leagă de Ștefan Bănică Jr. și nu s-a sfiit să-i facă o declarație de dragoste soțului ei.

"Încă îmi iubesc soțul așa cum îl iubeam acum șapte ani de zile", a mărturisit Andreea Marin citată de libertatea.ro, recunoscând, în același timp, că nu i-a mai spus de mult aceste cuvinte.


În ceea ce-l privește pe Ștefan Bănică, el este genul de persoană care preferă să-și exprime altfel afecțiunea: "Ar fi frumos să îți spună bărbatul în fiecare zi că te iubește, dar cred că la un moment dat te plictisești. Nu știu dacă ne e bine nouă femeilor să avem lângă noi un bărbat prea bun. Ștefan obișnuiește prin gesturi să-mi arate că mă iubește. De curând mi-a făcut cadou un inel foarte frumos", a povestit Andreea, etalându-și cu mândrie bijuteria.


Întrebată dacă ar ierta o infidelitate în acest moment, Andreea Marin a răspuns: "Nu aș vrea să mă văd în acea situație. Astăzi cred că n-aș trece peste o infidelitate, dar mâine poate aș spune altceva..."


Andreea este căsătorită din ianuarie 2006 cu cântărețul și actorul Ștefan Bănică Jr și împreună au o fetiță, Ana Violeta, născută în decembrie 2007, transmite aceeași sursă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2608 secunde