Andreea Esca nu ține la siluetă!

183
Andreea Esca nu ține la siluetă! - andreeaesca-1371737642.jpg
Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV, este una dintre cele mai iubite vedete de la noi. Ea este și un etalon de frumusețe, mai ales de când a scăpat de kilogramele în plus.

Totuși, deși mărturisirea acum ceva timp că a scăpat de nouă kilograme, Andreea nu este adepta dietelor. Mai mult decât atât, ea nu ezită să își facă poftele, atunci când este pusă în fața unor mâncăruri pe care pur și simplu le adoră. Asta a demonstrat chiar astăzi, când a postat pe Facebook o fotografie plină cu cartofi prăjiți și un ou ochi.

"Prânz cu mama, ca atunci când eram mică... Cartofi prăjiți cu ou ochi și salată de roșii cu castraveți. Nu știu dacă să rad și niște brânză???", a scris Andreea pentru amicii virtuali.

Andreea Esca mărturisea acum ceva timp că a reușit să scape de kilogramele în plus făcând mult sport și ținând un regim alimentar relaxat. Dacă în urmă cu ceva timp Esca avea 64 de kilograme, acum ea a ajuns la 55 de kilograme, la 1,62 m înălțime.

Pentru a slăbi, Andreea susține că nu a ținut o dietă, însă a renunțat la carbohidrați: "Sportul e baza și un pic de atenție la mâncare nu strică. De asemenea, nu sunt adepta operațiilor estetice, nu mi-am făcut nici măcar o injecție", a mărturisit Andreea, scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Aprilie 2013
Stire din Monden : Andreea Esca "dă din casă"!
Marţi, 05 Martie 2013
Stire din Monden : Andreea Esca are un vis neîmplinit
Vineri, 27 Aprilie 2012
Stire din Monden : Andreea Esca, 12 ani de căsnicie
Pagina a fost generata in 2.3354 secunde