"Andreea Bododel este o fufă care a distrus reputația Liceului Decebal"

3977
1
Radu Banciu consideră că Andreea Bododel este o fufă care nu reușește să-și țină pozele sexy în privat și care a distrus reputația Liceului Decebal din Constanta.

Jurnalistul a declarat, marți, în emisiunea "Lumea lui Banciu", difuzată de B1 TV, că probabil va urma un șantaj mizerabil pentru publicarea acestor poze.

"O să le vedem curând apărând prin presă, nu există nicio fufă din asta care să reușească să țină pozele pentru ea. Va urma probabil un șantaj din ăsta mizerabil", a declarat moderatorul.

Culmea este că pictorialul sexy a fost făcut cu ajutorul unui profesor de sport.

"Andreea Bododel a ajuns celebră pentru un pictorial sexy într-un liceu, cu complicitatea profului de sport. Directoarea este evident bulversată, s-a dus reputația Liceului Decebal din Con-stanța", a mai spus Radu Banciu.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Daniela Gyorfi,  mai sexy ca niciodată
Pagina a fost generata in 0.4665 secunde