Mai multe ştiri online:

Andreea Bălan, primul interviu după ce a făcut stop cardio-respirator: Am fost inconștientă 20 de ore, la limita morții

Ştire online publicată Joi, 07 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Andreea Bălan a povestit ce s-a întâmplat în momentul în care a născut-o pe Clara Maria și clipele în care și-a strâns în brațe pentru prima dată fetița.


Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar vestea a venit ca un trăsnet atât asupra familiei, cât și asupra celor care o îndrăgesc pe artistă. Andreea Bălan a povestit, într-un interviu la Antena 1, despre ce s-a întâmplat în momentul în care a născut-o pe Clara Maria și momentul în care și-a strâns în brațe pentru prima dată fetița.


"Abia de astăzi sunt bine și mi-am strâns fetița în brațe. Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur și simplu îți provoacă șoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se știe de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă și m-au salvat. Poate nu mai eram dacă nu eram aici. Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o. George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. Eu am fost inconștientă vreo 20 de ore. Abia astăzi țin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O țin în brațe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică. Am și uitat că și Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet așa. Eu astăzi am ajuns în salon. Doctorul Herghelegiu venit de acasă în cinci minute a venit și mi-a povestit că eram la un pas să mor. Am rămas așa... nu mi-am dat seama că a fost atât de grav. Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. Am doi copii sănătoși. Important era ca fetița să fie sănătoasă. Se poate întâmpla oricui e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc și cu George, lucidă fiind. El a venit ieri, alatăieri, mi-au spus că au vorbit cu mine, dar nu îmi aduc aminte. Au stat cu lacrimi în ochi și cu frică", a spus Andreea Bălan, de pe patul de spital.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7985 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7051 secunde