Andreea Bălan lămurește tot. S-a logodit sau nu?

Duminică, 23 Noiembrie 2014
161
În ultimele zile, zvonul unei posibile logodne între Andreea Bălan și iubit său a stârnit controverse în presa de scandal din țară. Totul a pornit de la un inel impunător, pe care artista îl poartă pe deget.

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars, Andreea a ținut să lămurească faptul că nu s-a logodit, nu a trecut în pasul următor al relației, dar este foarte fericită alături de iubitul său.

"Inelul este de la mama mea. Îl am de ani de zile. Nu m-am logodit, dacă asta era întrebarea. Am o relație frumoasă de șase luni și deocamdată ne bucurăm de începuturile ei. El este un om foarte bun și s-a îndrăgostit de mine fără să știe cine sunt, iar asta mă bucură foarte tare, pentru că nu s-a lăsat influențat de ideea de celebritate.

Momentan el a plecat înapoi în America și ne vom vedea de Crăciun, iar apoi vom pleca într-o vacanță în Asia. Dacă ar fi să mă căsătoresc, cu siguranță nu aș mai aștepta opt ani, însă nu mă pot gândi la asta nici după șase luni", a spus jurata show-ului "Te cunosc de undeva", potrivit spynews.ro.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.2603 secunde