Mai multe ştiri online:

Andreea Bălan, în doliu. "Când doctorul îți spune că nu mai ai nicio șansă..."

Ştire online publicată Sâmbătă, 13 Septembrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
Lovitură grea pentru cântăreața Andreea Bălan. Aflată peste Ocean, într-o vizită la iubitul ei american, vedeta a primit o veste îngrozitoare. Bunica ei, pe care o iubește atât de mult și care în ultima perioadă a avut grave probleme de sănătate, s-a stins din viață vineri dimineață, în jurul orei 4.30, scrie libertatea.ro.

"Când doctorul îți spune că bunica ta iubită nu mai are nicio șansă, nu știi cum să reacționezi... Cum să mă împac cu gândul că e doar o chestiune de timp, de zile... Te iubesc mamaia mea scumpă, m-ai crescut și mi-ai făcut copilăria superbă! Sufăr și nu vreau să cred că azi e ziua în care mi-am luat rămas bun! Mereu vei fi în sufletul meu!", era mesajul scris de Andreea pe contul ei de socializare, la scurt timp după ce doctorii îi spuseseră că își va pierde bunica.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7717 secunde