Andreea Bălan, din nou singură! Anunțul, făcut public pe Facebook de iubitul american

374
1
Andreea Bălan, din nou singură! Anunțul, făcut public pe Facebook de iubitul american - andreeabalan3-1433344176.jpg
A renunțat la pozele cu Andreea și le-a povestit prietenilor virtuali despre despărțirea de ea. Michael a dat-o de gol pe Andreea Bălan, care a încercat să ascundă acest… detaliu, și a recunoscut public faptul că este singur și că relația cu românca s-a încheiat. 


"După unsprezece luni de relație sunt din nou singur. Unele lucruri nu erau tocmai OK. În concluzie, nu era cea mai bună cale. Acum este loc pentru noi începuturi", a postat americanul pe pagina lui de Facebook.


Imediat, prietenii virtuali au început să-l consoleze, dar Michael i-a asigurat că nu este cazul. "Nu are de ce să-mi pară rău! Când o ușă se închide, altele se deschid! E neplăcut, fără îndoială, dar nu avea cum să meargă. Ea nu s-ar fi mutat niciodată aici, și nici eu acolo. Așa a fost să fie!", a mai adăugat fostul pușcaș marin, care a mai precizat și un alt motiv important care a dus la separare. "Nu m-am însurat cu ea și probabil că și asta a contat", a mai precizat americanul pe contul de socializare, scrie libertatea.ro.


Comentează știrea

dima
4 iunie 2015
dovada video

Dovada video! Toate dubiile s-au spulberat acum! Oamenii au vizionat acest film si s-au convins că totul este de maxima seriozitate! Va asteptam in echipa noastra, daca vreti sa castigati bani cu adevarat! Acum este momentul sa porniti pe un nou drum! Fenomenul este deja tot mai raspandit! Cereti urgent detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7363 secunde