Andreea Bălan, dată de gol. Nu e 100% naturală, cum spune!

1276
Andreea Bălan, dată de gol. Nu e 100% naturală, cum spune! - andreeabalan-1379873859.jpg
În ultimii ani s-a vorbit mai mult despre sânii Andreei Bălan decât despre cum cântă sau ce show-uri spectaculoase face diva blondă. Motivul? Bustul i-a crescut spectaculos peste noapte, la un moment dat, dar ea a negat că s-ar fi întâmplat datorită chirurgiei estetice, insistând că și-a mărit bustul natural, cu... pătrunjel. Libertatea.ro susține însă că nu e nimic natural și nici urmă de pătrunjel în decolteul Andreei!

Nu unul, ci doi esteticieni cunoscuți, la care au apelat multe vedete, au confirmat, pentru Libertatea, că schimbările Andreei sunt, cel mai probabil, rezultatul unor intervenții chirurgicale.

"Se observă faptul că, probabil, a apelat la metoda chirurgicală de augmentare a sânilor. Iar la nivelul nasului se vede o modificare plăcută, în armonie cu întreaga față, probabil în urma unei rinoplastii", a declarat, pentru Libertatea, dr. Morad Iancu.

În afară de mărirea bustului, Andreea și-a mai făcut două rinoplastii, de aceea are acum nasul vizibil mai subțire decât în perioada Andre, și-a accentuat pomeții, și-a remodelat brațele printr-un mic lifting în zona axilei și și-a conturat fesele.

De forma nasului ei se pare că s-a ocupat medicul plastician, prof. dr. Ioan Lascăr, potrivit sursei citate. Cu toate că lucrurile par să fie foarte clare în acest sens, vedeta recunoaște doar intervențiile minore, făcute la salon.

Singurele artificii de înfrumusețare pe care Andreea Bălan nu le-a ascuns sunt cele făcute la salonul cosmetic. Cântăreața a spus că și-a tatuat sprâncenele și conturul buzelor și că și-a pus extensii de păr și de gene. În rest, tăcere totală...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 August 2013
Stire din Monden : "Ești prea dezbrăcată!"
Pagina a fost generata in 1.8597 secunde