Andra și-a sărbătorit ziua de naștere în Spania

1042
Andra și-a sărbătorit  ziua de naștere în Spania - andrasicatalinmarutasuntpregatit-1314131099.jpg
Ieri a fost ziua de naștere a Andrei, vedeta împlinind 25 de ani. Îndrăgita cântăreață a primit foarte multe urări, iar fanii români din Spania i-au adus flori la hotel, artista fiind în vacanță împreună cu soțul, Cătălin Măruță, și câțiva prieteni.

Frumoasa vedetă este în culmea fericirii și mărturisește că cel mai frumos cadou pe care l-a primit a fost faptul că fanii sunt alături de ea în această zi.

"Cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea este să văd că fanii mei sunt alături de mine și să aud gândurile lor bune. Este o zi de naștere specială pentru mine pentru că este prima în care sunt mamă și îmi imaginez deja cum va fi în anii următori când David îmi va spune «La mulți ani, mami!». Până mai crește el, mă răsfață de ziua mea doar Cătălin, căruia i-a plăcut să-mi facă surprize și cadouri de când ne-am cunoscut. Sunt cu adevărat norocoasă. Toată lumea mă întreabă ce îmi doresc de ziua mea. Răspunsul este, pe lângă sănătatea și liniștea celor dragi, ca muzica mea să ajungă la sufletul oamenilor. Spun asta mai ales pentru că abia am lansat noul meu single, «Telephone», și sunt extrem de fericită când aud că cineva îl cere la radio" , a spus Andra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 August 2011
Stire din Politică-Administrație : Pensionarii  au golit conturile RATC
Pagina a fost generata in 0.9589 secunde