Anda Adam: "Te iubesc până sus la cer"

140
Anda Adam:
Anda Adam a făcut o declarație de dragoste foarte frumoasă. Cuvintele de iubire nu sunt, însă, adresate vreunui bărbat, ci unei persoane foarte dragi cântăreței.

Este vorba despre mama ei. Artista a dezvăluit pe pagina sa de pe un site de socializare ce vorbe de iubire obișnuia să-i spună acesteia când era doar un copil.

"Sus până la cer.... Așa îi spuneam mamei mele când eram copil. Te iubesc până sus la cer, mai sus de Dumnezeu!", a scris Anda Adam pe pagina sa oficială de Facebook, scrie libertatea.ro.

Anda Adam este iubită la rândul ei. Recent a făcut o veritabilă baie de mulțime în cadrul concertului pe care l-a susținut la Alba Iulia. Artista a cântat în fața a peste 20.000 de oameni și, înaintea hitului său "Dacă ar fi", a coborât de pe scenă în față spectatorilor pentru a-i saluta îndeaproape.

A fost momentul care a declanșat o ade-vărată isterie printre cei prezenți la spectacol. Artista s-a trezit înconjurată de zeci de fani care au sărit gardurile de protecție în dorința de a o atinge și de a face o fotografie împreună.

Pentru a ajunge înapoi pe scenă, Anda Adam a trebuit să fie ajutată de forțele de ordine care au creat un culoar printre admiratori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Noiembrie 2013
Stire din Monden : "Mă distrez și cu alte femei"
Pagina a fost generata in 1.5353 secunde