Anda Adam: "Te iubesc până sus la cer"

Miercuri, 04 Decembrie 2013, 18:58
116

Articole recomandate

Anda Adam a făcut o declarație de dragoste foarte frumoasă. Cuvintele de iubire nu sunt, însă, adresate vreunui bărbat, ci unei persoane foarte dragi cântăreței.

Este vorba despre mama ei. Artista a dezvăluit pe pagina sa de pe un site de socializare ce vorbe de iubire obișnuia să-i spună acesteia când era doar un copil.

"Sus până la cer.... Așa îi spuneam mamei mele când eram copil. Te iubesc până sus la cer, mai sus de Dumnezeu!", a scris Anda Adam pe pagina sa oficială de Facebook, scrie libertatea.ro.

Anda Adam este iubită la rândul ei. Recent a făcut o veritabilă baie de mulțime în cadrul concertului pe care l-a susținut la Alba Iulia. Artista a cântat în fața a peste 20.000 de oameni și, înaintea hitului său "Dacă ar fi", a coborât de pe scenă în față spectatorilor pentru a-i saluta îndeaproape.

A fost momentul care a declanșat o ade-vărată isterie printre cei prezenți la spectacol. Artista s-a trezit înconjurată de zeci de fani care au sărit gardurile de protecție în dorința de a o atinge și de a face o fotografie împreună.

Pentru a ajunge înapoi pe scenă, Anda Adam a trebuit să fie ajutată de forțele de ordine care au creat un culoar printre admiratori.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 1.4353 secunde