Anda Adam, ironii la adresa lui Victor Slav

320
Anda Adam, ironii la adresa lui Victor Slav - andaadam-1379966693.jpg
S-au despărțit de ceva timp, ba chiar Victor Slav s-a și căsătorit cu roșcata Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, Anda Adam pare să nu ierte și, mai ales să nu uite și, de câte ori are ocazia, aruncă săgeți către fostul iubit.

La gala Romanian Music Awards, Anda Adam a părut să sfideze frigul pătrunzător de afară și s-a afișat într-o rochie extrem de decoltată.

Prilej pentru a-l ironiza pe Victor Slav, vedeta a spus:

"De când nu mai am pile la Vremea, nu mai poate să fie vremea frumoasă la Brașov. (...) Ce, dacă nu mai sunt cu omul Vremii, asta înseamnă că nu pot să fiu îmbrăcată în ciuda vremii?"

Și acest lucru vine pe fondul unei noi idile înfiripate în sufletul Andei Adam.

Dacă se mai îndoia cineva, Anda Adam și Cătălin Botezatu par a fi oficial într-o relație.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și fosta iubită a lui Victor Slav s-au sărutat în public la MMA și au fost și împreună într-o scurtă vacanță. Într-un interviu acordat pentru ziarulring.ro, Botezatu a explicat noua sa relație cu Anda Adam:

"A fost foarte tare să o sărut, însă nu este prima oară! E prima oară în fața întregii țări. Totul e pe baza unei prietenii care durează de mai mult timp decât își închipuie lumea. Iar în momentul de față este rezultatul unei apropieri mai profunde", scrie ligasexy.gsp.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0381 secunde