Anda Adam crede că în spatele despărțirii ei de Cătălin Țîră stă Bianca Drăgușanu

337
Anda Adam crede că în spatele despărțirii ei de Cătălin Țîră stă Bianca Drăgușanu - andaadam-1366290814.jpg
Anda Adam și Bianca Drăgușanu au devenit rivale cu acte în regulă. Cele două dive din showbiz-ul românesc se ceartă tot timpul din cauza bărbaților din viața lor. Totul a început în momentul în care Bianca a început să iasă cu Victor Slav. Acum, Anda Adam crede că în spatele acestei despărțirii ei de Cătălin Țîră stă Bianca Drăgușanu, scrie showbiz.ro. Ea e convinsă că rivala ei îl caută pe fotbalist și împrăștie zvonuri false despre ea.

"Anda ne-a povestit că Bianca vorbește cu Cătălin pe Facebook și e convinsă că Bianca este cea care a împrăștiat zvonuri și detalii despre relația ei cu Țîră. Nu i-a picat bine, s-a arătat deranjată de acest lucru, dar măcar era liniștită că a descoperit sursa zvonurilor", a afirmat un prieten apropiat al Andei pentru wowbiz.ro.

Chiar dacă se speculează faptul că Anda ar suferi după Victor, artista a ținut să menționeze: "N-am fost cerută în căsătorie de Victor, am discutat adesea despre asta, dar n-am mers niciodată până la capăt. Ne-a fost bine așa cum eram și nu consideram necesar actul ăla. Suntem doi oameni maturi care gândesc ca atare. Ne respectăm prea mult ca să existe orice urmă de resentimente. Am decis de comun acord să mergem fiecare pe alt drum, iar acum nu există motive de regrete. Îi doresc să fie fericit, să se simtă împlinit fie că își reface viața alături de Bianca, fie de orice altă femeie. Nu există nici un fel de competiție între noi", a declarat, recent, Anda Adam, în interviul pentru ziarul Ring.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3001 secunde