Anca Serea, despre provocările de a fi mama a patru copii

243
1
Anca Serea, despre provocările de a fi mama a patru copii - ancasereaiadisnvorfidinnouprini-1430304817.jpg
Anca Serea (33 de ani) este cea mai sexy mămică din showbiz. Ea a fost invitată într-o emisiune tv, unde a vorbit despre cum se descurcă cu cei mici. Frumoasa prezentatoare a mărturisit că nu își pedepsește copiii:


''Cele mai grele momente sunt acelea în care ei nu se simt bine, pentru că simți așa că pierzi controlul ca părinte. Când mai au febră sau diverse răceli, dar am învățat să trecem peste ele. Spre exemplu, Ava a avut o răceală mai puternică la trei luni și jumătate, a fost un soi de pneumonie. A fost internată și am stat cu ea, dar a fost bine că și-a revenit. Asta e, cu bune și cu rele. Prostioare nu fac, e așa în limita bunului simț. Nu e niciunul agitat. Nu prea îi pedepsesc. Aici greșesc. Cu David am cele mai dese conflicte, are 13 ani, e la perioada adolescenței'', a spus Anca Serea, la Antena Stars.


Comentează știrea

rodica
30 aprilie 2015
proiect

Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Februarie 2015
Stire din Monden : Anca Serea, vacanță romantică la Londra
Pagina a fost generata in 1.7985 secunde