Mai multe ştiri online:

Alina Sorescu se pregătește să fie mamă, din nou

Ştire online publicată Luni, 16 Februarie 2015. Autor: Cuget Liber Online.
De ani buni, Alina Sorescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alexandru Ciucu. Cei doi au devenit părinții unei fetițe, dar nu au de gând să se oprească aici.

"Petrecem Valentine's Day muncind. Avem o relație frumoasă, construită într-un mod sănătos. Vrem să-i facem Carolinei un frățior și nu aș vrea să fie o diferență de vârstă prea mare", a declarat Alina Sorescu, sâmbătă, în emisiunea "Star Matinal de weekend" de la Antena Stars.


Aceasta a adăugat: "Mie mi-a lipsit un frate și nici Alexandru nu vrea ca fiica noastră să crească singură. Acum, când o vrea Dumnezeu", a completat vedeta.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7721 secunde