€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Alexandra Stan și Dorian Popa vorbesc despre povestea de dragoste dintre ei

Ştire online publicată Joi, 11 Decembrie 2014. Autor: Cuget Liber Online.
foto: www.apropotv.ro
Alexandra Stan și Dorian Popa vorbesc despre povestea de dragoste dintre ei - maindorianpopasialexandrastan-1418227496.jpg
În urmă cu câteva zile, Alexandra Stan a recunoscut că s-a iubit vreme de câteva săptămâni cu actorul Dorian Popa. Oare chiar actorul să fi fost Mr. Saxobeat?

"E o poveste veche, de pe vremea când eram amandoi copii! Ne-am intalnit la un bal al bobocilor, eu eram în clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea in a IX-a la Liceul Traian, doua institutii de învățământ apropiate din Constanta. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scantei… O chestie frumoasă de adolescenti, însă nu a ținut mai mult de o luna, ar fi fost imposibil!", a povestit Dorian Popa conform mtv.ro.

Acesta a continuat: "Amândoi am greșit și nu am putut trece peste anumite situații pe care le-am întampinat atunci! Culmea e ca de la despărțire, nu ne-am mai văzut deloc, desi, la un moment dat, mama mea i-a fost o vreme profesoară de canto! Am revazut-o abia de curând, la studioul în care eu și Corina am facut o melodie, ne-am salutat amical si atât", scrie libertatea.ro.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8048 secunde