Alexandra Stan, LOVITURĂ TERIBILĂ din partea IMPRESARULUI-BĂTĂUȘ

2020
4
Alexandra Stan, LOVITURĂ TERIBILĂ din partea IMPRESARULUI-BĂTĂUȘ - alexandrastan0011152x86485216200-1376117617.jpg
Marcel Prodan, fostul impresar al Alexandrei Stan, îi mai dă o lovitură artistei pe care a bătut-o în luna mai. Clipul piesei "All My People", lansat cu doar cateva săptămâni înainte de incident, a fost scos de pe contul oficial de Youtube care o reprezenta pe artistă, iar melodia mai este difuzata doar accidental de posturile muzicale de radio sau televiziune.




Marcel Prodan a renuntat pur si simplu sa mai promoveze piesa in Romania, cu toate ca aceasta este produsa de el, deci o buna parte din incasarile de pe difuzari i-ar fi revenit in mod direct. Asa se face ca refrenul melodiei "All My People" este aproape necunoscut publicului din Romania, desi piesa este lansata in luna mai, anunta WOWbiz.ro.




Comentează știrea

miratul
10 august 2013
si de ce ar face

celebra si bogata o tipa (sau tip, nu este vorba de sexism) care te reclama si te taraste in procese? Ridicandu-ti si presa in cap, pe un subiect sensibil... (Mai ales ca se pare ca si ea a dat; a fost bataie in parte; doar ca ea a avut mai multe vanatai si le-a mediatizat...) Domniile voastre, doamnelor, ati lucra cu un barbat care va toarna si va provoaca? Si care va publica poze compromitatoare? "Cine face.....!"

just
11 august 2013
parere

O TARFA !!! (acest comentariu este un pamflet si trebuie tratat ca atare .)

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

christi
5 octombrie 2013
misogini

comentariile puse pe aceasta tema sunt sub centura, lipsite de gust si indecente. al doile include injurii. trebuie sterse.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8335 secunde